Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Η κλήρωση της Δευτέρας ανοίγει νέους δρόμους για τον Ολυμπιακό

Η κλήρωση της Δευτέρας ανοίγει νέους δρόμους για τον Ολυμπιακό

Aθήνα

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14:00), στη Νιόν της Ελβετίας, θα μάθει ο Ολυμπιακός τους αντιπάλους του στη φάση των «32» του Europa League, εκεί που θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του όνειρο ακόμα και αν αυτό δεν είναι στην κορυφαία διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρ’ όλα αυτά θα έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν όντας μάλιστα στον όμιλο των ισχυρών σε μία διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου…

Οι Πειραιώτες θα βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών, αφού έχουν τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία απ’ όλους όσοι κατέλαβαν την τρίτη θέση στη φάση των ομίλων του Champions League.

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι προέρχονται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είναι Σεβίλη, Γαλατάσαραϊ, Σαχτάρ και Βαλένθια, ενώ σίγουρα δεν θα βρουν μπροστά τους μία εκ των Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λεβερκούζεν.

Οι υπόλοιπες 12 ομάδες, που ενδέχεται να βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού, θα γίνουν γνωστές σήμερα, Πέμπτη, το βράδι. Θα προέρχονται από τη φάση των ομίλων του Europa League και θα έχουν καταλάβει την δεύτερη θέση στους ομίλους τους.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*