Home / Ομάδες / Η κινέζικη Σούνινγκ ξοδεύει περισσότερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η κινέζικη Σούνινγκ ξοδεύει περισσότερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πλουσιότερων συλλόγων του κόσμου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ακόμη και η Σούνινγκ σπαταλά πολύ περισσότερα χρήματα από τη «βασίλισσα».

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, από το περσινό καλοκαίρι έως και σήμερα, έχει ξοδέψει γύρω στα 115 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, απέχοντας αρκετά από τα 250 για παράδειγμα που έχει «βγάλει» από το ταμείο της η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άλβαρο Μοράτα στοίχισε στους «μερένχες» 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πέρυσι το κόστος των: Ντανίλο, Καζεμίρο, Βάσκεθ, Κίκο Κασίγια και Κόβασιτς ανήλθε στα 80 εκατομμύρια.

Οι αριθμοί δείχνουν πως ακόμη και η Σούνινγκ, μια από τις ομάδες του κινέζικου πρωταθλήματος, έχει ξοδέψει περισσότερα χρήματα από τη Ρεάλ για μεταγραφές από το καλοκαίρι του 2015.

Συγκεκριμένα, οι Κινέζοι έχουν αγοράσει δέκα ποδοσφαιριστές που συνολικά στοίχισαν περισσότερα από 116 εκατομμύρια ευρώ. Παίκτες, όπως για παράδειγμα, ο Ραμίρες (28 εκατ. από Τσέλσι) και ο Τεσέιρα (50 εκατ. από Σαχτάρ).

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*