Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό – Μπεσίκτας και νέος προπονητής στο «κάδρο»

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό – Μπεσίκτας και νέος προπονητής στο «κάδρο»

Ο Πάουλο Μπέντο αποτελεί παρελθόν και στον Ολυμπιακό, ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε ταχύτατα ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεων του συλλόγου μέσα στις επόμενες μέρες.

Σάββας Θεοδωρίδης και Γιάννης Βρέντζος βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας χωρίς τον Πορτογάλο, προκειμένου να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός παραμένει άλλωστε ζωντανός και στους τρεις στόχους του, έχοντας μπροστά του ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς απέναντι στην Μπεσίκτας για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντας υπηρεσιακού προπονητή, δύσκολα θα μείνει έως το τέλος της σεζόν και το πιο λογικό είναι να καθοδηγήσει την ομάδα στα δύο επόμενα παιχνίδια, με τους Τούρκους αλλά και με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα ονόματα των Μοντανιέ και Μαρθελίνο. Τόσο ο Γάλλος όσο και ο Ισπανός έχουν ακουστεί και στο παρελθόν για τον ερυθρόλευκο πάγκο, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποιο άλλο όνομα, όπως για παράδειγμα αυτό του Μίτσελ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει αρκετούς υποστηρικτές στο σύλλογο.

Στο αγωνιστικό

Το πλήγμα για τον Ολυμπιακό ακούει στο όνομα Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος τέθηκε νοκ-άουτ για τις επόμενες 15 μέρες λόγω μυικού τραυματισμού και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σεμπά, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα του κόντρα σε Μπεσίκτας εντός και εκτός έδρας αλλά και απέναντι στον Ατρόμητο.

Με την απομάκρυνση του Μπέντο, θεωρείται πάντως δεδομένο πως θα επιστρέψουν στην ομάδα οι Μάριν, Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες με τον τελευταίο πάντως να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη αφού δεν είχε δηλωθεί στη λίστα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*