Home / Άλλα Σπόρ / Η ελληνική αποστολή κολύμβησης για το Παγκόσμιο υγρού στίβου

Η ελληνική αποστολή κολύμβησης για το Παγκόσμιο υγρού στίβου

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε την Τρίτη τη 15μελή ελληνική αποστολή κολύμβησης που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης, 27 Ιουλίου-3 Αυγούστου.

Αυτή την αποτελούν οι: Απόστολος Χρήστου, Στέργιος-Μάριος Μπίλας, Απόστολος Παπαστάμος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Απόστολος Σίσκος, Δημήτρης Μάρκος, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Άρτεμις Βασιλάκη, Κων/νος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Σάββας Θώμογλου, Νικολέτα Παυλοπούλου

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές Άκης Οικονόμου, Παναγιώτης Βελέντζας, Στέφανος Ζαφειριάδης και Γιώργος Δαμασιώτης.

Αρχηγός αποστολής θα είναι το μέλος του ΔΣ, ο έφορος κολύμβησης, Νίκος Ξυλούρης, ο οποίος ανέφερε πως: «Συγχαρητήρια στους κολυμβητές και στις κολυμβήτριες μας που κατάφεραν να επιτύχουν τα όρια πρόκρισης και να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Σιγκαπούρης. Θέλω να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους και, κυρίως, να παραμείνουν υγιείς μέχρι τους αγώνες για να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*