Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η δύσκολη περίπτωση του Τσίρο Ιμόμπιλε προτάθηκε στον ΠΑΟΚ

Η δύσκολη περίπτωση του Τσίρο Ιμόμπιλε προτάθηκε στον ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη
Ένα «δυνατό» όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και κυρίως σε καλή ηλικία φέρεται να απασχολεί τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ εν όψει της ενίσχυσης της ομάδας τον προσεχή Ιανουάριο. Ο λόγος για τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε στον «Δικέφαλο», επειδή ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από τη Σεβίλη, όπου δεν έχει βρει θέση βασικού.

Ο Ιταλός 25άχρονος επιθετικός (παίζει στην κορυφή ή ως κρυφός κυνηγός) ανήκει στη Ντόρτμουντ, όμως το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Σεβίλη προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Αυτό τελικά δεν συνέβη με αποτέλεσμα να θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του με προτεραιότητα σαφώς σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις και με μία δελεαστική οικονομικά πρόταση να κάνει το «μπαμ» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Εξάλλου, ο Φρανκ Άρνεσεν έχει το ελεύθερο από τον Ιβάν Σαββίδη για απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να κάνουν άμεσα τη διαφορά και ο Ιμόμπιλε, είναι μια τέτοια περίπτωση.

Φέτος στη Σεβίλη μετράει 10 συμμετοχές, οι περισσότερες ως αλλαγή, ωστόσο οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του είναι πολλοί και κυρίως μεγάλα κλαμπ όπως η Νάπολι και η Λιλ.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*