Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η γκολάρα του Μπουζούκη, ο εκτελεστής Σανκαρέ και τα «μπράβο» σε Ενγκμπακοτό

Η γκολάρα του Μπουζούκη, ο εκτελεστής Σανκαρέ και τα «μπράβο» σε Ενγκμπακοτό

* Αρκετές ωραίες στιγμές είχε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας, κατά την 4η μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Οι πράσινοι γυμνάστηκαν στο 3ο γήπεδο του προπονητικού κέντρου. Το πρόγραμμα μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις με σέντρες από τα πλάγια και στη συνέχεια δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Εκτελεστής Σανκαρέ, «μπράβο» σε Ενγκμπακοτό

Στις ασκήσεις με τις σέντρες, αρχικά στο δεξί άκρο ήταν οι Κώτσιρας και Σάντσες και στο αριστερό οι Χουάνκαρ και Χατζηθεοδωρίδης. Η μπάλα πήγαινε στους ακραίους μπακ και οι τελευταίοι έβγαζαν σέντρες για τρεις παίκτες που έκλειναν στην περιοχή. Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στον Κώτσιρα ζητούσε να πηγαίνουν περισσότερο προς τη γραμμή και μετά να κάνουν σέντρα.

Αποστολή στην Ολλανδία, Διονύσης Δεσύλλας

Αυτός που ξεχώρισε για τις εκτελέσεις του ήταν ο Σανκαρέ, που σημείωσε γκολ με ευκολία, ενώ είχε και ένα δοκάρι. Σκόραρε, επίσης, μεταξύ άλλων, ο Μακέντα, ο Καρλίτος, ο Σερπέζης. Κυρίως από δεξιά οι σέντρες ήταν πολύ καλές με Σάντσες και Κώτσιρα να ξεχωρίζουν.

Στη συνέχεια της άσκησης, προστέθηκε και στα δεξιά ο Ενγκμπακοτό, ο οποίος έβγαλε πολύ καλές σέντρες. Οι περισσότερες ήταν… συστημένες είτε ψηλά, είτε χαμηλά, με αποτέλεσμα πολλές φορές ο εξτρέμ του «τριφυλλιού» να ακούσει τα «μπράβο» από τους συμπαίκτες του.

Δίτερμα με γκολάρα Μπουζούκη

Αφού ολοκληρώθηκε η άσκηση, το πρόγραμμα είχε δίτερμα με δυο επαφές στο μισό γήπεδο. Οι ομάδες ήταν οι ακόλουθες:

Πράσινοι: Χριστογεώργος Κώτσιρας, Σερπέζης, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αθανασακόπουλος (8άρι), Μπουζούκης δεξιά, Σανκαρέ (10άρι), Ενγκμπακοτό (αριστερά), Ιωαννίδης

Πορτοκαλί: Ξενόπουλος, Σάντσες, Βέλεθ, Σιδεράς, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Σαβιέρ, Καρλίτος πίσω από τον Μακέντα, Βιγιαφάνιες (αριστερά) και Μακέντα. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ο Διούδης αντί του Χριστογεώργου.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Σανκαρέ να πιέζει τον Ξενόπουλο και αφού κέρδισε την μπάλα να πλασάρει στα δίχτυα. Οι Πορτοκαλί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον δραστήριο Μακέντα να πλασάρει σωστά για το 1-1.

Η φάση που… ξεσήκωσε ήταν το εκπληκτικό γκολ του Γιάννη Μπουζούκη για το τελικό 2-1 υπέρ των πράσινων. Ο νεαρός χαφ πήρε την μπάλα από μέσα δεξιά, «ζύγισε» τις επιλογές του και με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό την έστειλε στο δεξί «παραθυράκι»!

Τετ α τετ Γιοβάνοβιτς με Αθανασακόπουλο, Κουρμπέλη

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε, αρχικά, τετ α τετ με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο. Ο Σέρβος προπονητής τα είπε με τον νεαρό χαφ και κάποια στιγμή τον αγκάλιασε. Στη συνέχεια, ο κόουτς της ομάδας είχε συζήτηση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος νωρίτερα έκανε το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα, αφού πρώτα συμμετείχε στην προθέρμανση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Τη δική τους προπόνηση έκαναν και οι Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Καμπετσής.

Αύριο είναι προγραμματισμένο στις 19:00 το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για το «τριφύλλι» με αντίπαλο την Αλ Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία. Θα προηγηθεί πρωινή προπόνηση για τους πράσινους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*