Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η γαλλική ομοσπονδία απέκλεισε τον Μπενζεμά από την εθνική

Η γαλλική ομοσπονδία απέκλεισε τον Μπενζεμά από την εθνική

Παρίσι, Γαλλία
«Κλειστή» είναι πλέον η «πόρτα» της εθνικής Γαλλίας για τον Καρίμ Μπενζεμά. Επιβεβαιώνοντας την σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε έντονα από το πρωί στον γαλλικό Τύπο, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μένει εκτός «τρικολόρ», μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με το «ροζ βίντεο» του Ματιέ Βαλμπουενά, στην οποία εμπλέκεται ο έμπειρος στράικερ.

Ο διεθνής φορ είναι υπό επίσημη δικαστική έρευνα, μετά τις καταγγελίες του συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, με τη χρήση «ροζ» βίντεο και κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση.

Την είδηση του αποκλεισμού είχε κάνει γνωστή από το πρωί της Πέμπτης η εφημερίδα «L’ Equipe» με αποκλειστικό ρεπορτάζ και μάλιστα τόνιζε πως ακόμα και η συμμετοχή του στο Euro 2016 αποτελεί πλέον ερωτηματικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον αποκλεισμό του Μπενζεμά από την εθνική ομάδα είχε ζητήσει, με δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες και ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς:

«Αν ένας υπουργός ήταν υπό επίσημη έρευνα, δεν θα βρισκόταν στην κυβέρνηση. Κατά κάποιο τρόπο, είναι το ίδιο για την ομάδα της Γαλλίας,» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βαλς στο ραδιόφωνο «Europa 1».

Ο δικηγόρος του Γάλλου άσου, Σιλβέν Κορνιέ, επιμένει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και πως δεν έλαβε μέρος σε εκβιασμό ή απόπειρα εκβιασμού.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*