Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η ΑΕΚ παρουσιάζει την «Αγια-Σοφιά» στην UEFA

Η ΑΕΚ παρουσιάζει την «Αγια-Σοφιά» στην UEFA

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αυριανή μέρα στην ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θα παρουσιάσει στην UEFA το νέο γήπεδό της ενόψει της νέας σεζόν.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της «Ένωσης» στην ιστορική της έδρα πλησιάζει και ήδη οι εργασίες δείχνουν πως έχουν μπει στην τελική ευθεία, μετά την τοποθέτηση του χλοοτάπητα και τη διαμόρφωση με γοργούς ρυθμούς των εσωτερικών χώρων του γηπέδου.

Το σημαντικό, όμως, στο χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ομάδας είναι το γραφειοκρατικό και το «πράσινο φως» που πρέπει να πάρει το νέο γήπεδο από την UEFA.

Για αυτό το λόγο θα γίνει αύριο μία πρώτη ενημέρωση των Ευρωπαίων Αξιωματούχων για την πρόοδο των έργων.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα πάντα στην επιτροπή σταδίων της UEFA, στην οποία θα γίνει αναλυτική παρουσίαση για τους χώρους, τις αίθουσες και όλα όσα θα προσφέρει στους θεατές, τους δημοσιογράφους και τους VIP η «Αγια-Σοφιά» από τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για το πρώτο τσεκάρισμα από πλευράς Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία θα περιμένει σε νέα συνάντηση (δια ζώσης ή διαδικτυακά) ενημέρωση για την πρόοδο των έργων που είναι σε εξέλιξη και να δοθεί τους προσεχείς μήνες το «πράσινο φως» στην ΑΕΚ για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*