Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η ΑΕΚ ξέρει καλά πως η Λας Πάλμας θα την… ζορίσει για Αραούχο!

Η ΑΕΚ ξέρει καλά πως η Λας Πάλμας θα την… ζορίσει για Αραούχο!

Η ΑΕΚ έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Στάνκοβιτς από την Ζάλτσμπουργκ, ενώ τσεκάρει μεταξύ άλλων και την περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ. Μην ξεχνάμε φυσικά και τον Μήτογλου, ο οποίος αποτελεί ένα πρότζεκτ για το μέλλον αφού είναι σε νεαρή ηλικία και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα.

Ωστόσο, πέρα από τα νέα ονόματα που ακούγονται στο μεταγραφικό παζάρι, πάντα θα υπάρχουν και κάποιες… παλιές αγάπες! Όπως ο Σέρχιο Αραούχο, το όνομα του οποίου απασχολεί ξανά και το είχε αναφέρει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Αργεντινός φορ έρχεται… αύριο να υπογράψει στην ΑΕΚ εφόσον πάρει το «ΟΚ». Από την επιθυμία μέχρι την οριστική συμφωνία όμως υπάρχει τεράστια απόσταση και η ΑΕΚ ξέρει καλά πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα αυτή τη φορά για τον Αραούχο. Μπορεί τις προηγούμενες φορές να πήρε εύκολα σχετικά τον Αργεντινό, ενώ την τελευταία φορά υπήρχε υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του αλλά έσπασε όταν η ΑΕΚ πλήρωσε το… πέναλτι της τάξης των 100 χιλ. ευρώ που προέβλεπε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Γιατί αυτή τη φορά τα πράγματα είναι δύσκολα; Επειδή ο Αραούχο προέρχεται για πρώτη φορά μετά από καιρό από καλή σεζόν με τα χρώματα της Λας Πάλμας και σε 2 χρόνια ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Κάπως έτσι, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας γνωρίζουν ότι αν βγάλουν κάποιο ικανοποιητικό ποσό, αυτή η χρονιά είναι φέτος.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, πρόεδρος της Λας Πάλμας, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά να… κάνει deal και να μην βγαίνει χαμένος. Είναι ένας πολύ σκληρός διαπραγματευτής, σε σημείο που γίνεται τόσο ζόρικος που δεν σου αφήνει πολλές διαθέσιμες επιλογές. Όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του το γνωρίζουν! Ακόμη και οι άνθρωποι της Ένωσης από τις αρκετές φορές που έχουν μιλήσει μαζί του, τόσο για Αραούχο, όσο και για Λιβάγια.

Η ΑΕΚ τον θέλει και το θέμα είναι πιθανό να τρενάρει αρκετά, ίσως να φάει και όλο τον Ιούνιο. Τα 3 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Ραμίρες γνωρίζει πως δεν θα τα πάρει, ωστόσο επιθυμεί να λάβει ένα ποσό ανάμεσα στα 2 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ κοντά στον σύλλογο από τα Κανάρια Νησιά. Με την ΑΕΚ από την πλευρά της να προσπαθεί να τον αποκτήσει με ποσό μικρότερο προφανώς από αυτό και είναι πιθανό να δελεάσει την ισπανική ομάδα και με ένα ποσοστό ύψους 25-30%.

Παρόλα αυτά, το θέμα έχει να τραβήξει αρκετά ακόμα! Η ΑΕΚ ψάχνεται, θα επιμείνει και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κάνει δικό της τον Αραούχο. Ας περιμένουμε, πάντως, τι θα πει και η Λας Πάλμας γιατί από Ασία μεριά και Σαουδική Αραβία ίσως έρθει σύντομα πρόταση για τον Αργεντινό…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*