Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Η ΑΕΚ είδε από κοντά τον Γκλάβτσιτς»

«Η ΑΕΚ είδε από κοντά τον Γκλάβτσιτς»

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νεμάνια Γκλάβτσιτς αποκαλύπτει Μέσο από την Κροατία. Συγκεκριμένα, τοπική ιστοσελίδα στην Κοπρίβνιτσα υποστηρίζει πως άνθρωπος της Ένωσης βρέθηκε στο ματς της Σλάβεν Μπελούπο με την Χάιντουκ Σπλιτ, στην οποία αγωνίζεται ο Μάρκο Λιβάγια, για να δει από κοντά τον ποδοσφαιριστή.

«Εκπρόσωποι της ΑΕΚ παρακολούθησαν τον Γκλάβτσιτς στον αγώνα με την Χάιντουκ στην Κοπριβνιτσα και ήταν ικανοποιημένοι απ’ αυτό που είδαν. Η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που είναι πιο κοντά στον Γκλάβτσιτς και απομένει να κάνει μία επίσημη κρούση», ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Γκλάβτσιτς είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως (εσωτερικός) χαφ, ενώ έχει συμβόλαιο με την Σλάβεν Μπελούπο, που εδρεύει στην Κοπρίβνιτσα, και για τον επόμενο χρόνο. Φέτος, μετράει 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει 5 γκολ και δώσει 6 ασίστ.

Υπενθυμίζεται, πως ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται στο εξωτερικό και ίσως να είναι αυτός που είδε από κοντά τον Γκλάβτσιτς, χωρίς να αναφέρεται κάτι τέτοιο πάντως στο εν λόγω δημοσίευμα της «Podravski».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*