Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση που της έγινε για τον Σιμόες

Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση που της έγινε για τον Σιμόες

Αθήνα
Με αόριστη και γενικόλογη τοποθέτηση, η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον Αντρές Σιμόες. Μια πρόταση η οποία αν και χαρακτηρίζεται «πολύ καλή», απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητα του συλλόγου που επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του τον Πορτογάλο.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στο ξεκίνημα δημιουργίας μίας ανταγωνιστικής ομάδας και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε μπροστά μας να κάνουμε ακόμα κινήσεις ενίσχυσης και όχι αποδυνάμωσης», είναι η τοποθέτηση της ΠΑΕ, ενώ εκφράζεται ικανοποίηση για το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα και μάλιστα με χαμηλό κόστος έχουν ήδη αποκτήσει σημαντικη μεταπωλητική αξία. Επίσης, διευκρινίζεται ότι ο Σιμόες δεν είναι ο μόνος παίκτης για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το θέμα της αξιολόγησης τυχόν… πλεονάζοντος προσωπικού, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις του. Ουσιαστικά έχει καθοδηγήσει την ομάδα μόνο σε δύο αγώνες (στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είχε κλείσει ούτε 48ωρο από τη στιγμή που υπέγραψε) και είναι νωρίς για συμπεράσματα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Τζανετόπουλου, για τον οποίο ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανθρακικό. Ο Ουρουγουανός απάντησε ότι δεν μπορεί να τον αξιολογήσει, αφού δεν έπαιξε με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ήταν απών (με την εθνική Νέων) στο διάστημα της διακοπής.

Ωστόσο, το προσεχές δεκαήμερο θα αποτελέσει κριτήριο για πολλούς, με τους δύο εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος (Παναιτωλικός, Καλλονή), ενώ στις 2 Δεκεμβρίου υπάρχει το ματς με τον Παναιγιάλειο, επίσης εντός, για το κύπελλο.

Ειδικά στο τελευταίο, όπου θα πάρουν συμμετοχή αρκετοί οι οποίοι δεν υπολογίζονται ως βασικοί, θα φανεί ποιοι βρίσκονται στα πλάνα του Πογέτ ακόμα και ως δεύτερες επιλογές και ποιοι… απουσιάζουν.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*