Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον Κοντέ» (video)

«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον Κοντέ» (video)

Τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε ακόμη ένα όνομα στη λίστα της ΑΕΚ για δεξί μπακ. Πρόκειται για τον Αντουάν Κοντέ, που αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, πρώην ομάδα του Λιβάι Γκαρσία.

Ο 26χρονος, ωστόσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, εγκατέλειψε το Ισραήλ και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, με τους Ισραηλινούς να γράφουν, μάλιστα, πως η «Ένωση» ήδη του έκανε πρόταση!

Συγκεκριμένα, το ”Sport1” γράφει πως οι «κιτρινόμαυροι» του προσφέρουν 250.000 ευρώ, χρήματα που έπαιρνε και στην Μπεϊτάρ.

Αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο Αντουάν Κοντέ εγκατέλειψε το Ισραήλ και δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αυτό προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης μεγάλη κινητικότητα στην πρωτεύουσα. Και φεύγει ελεύθερος.

Επιπλέον, ο Κόντε θέλει να πάρει τα χρήματα της ασφάλειας που έχουν μπει στον λογαριασμό του. Το ασφαλιστικό ζήτημα οδήγησε την Μπεϊτάρ στο να κόψει 200.000 από τον μισθό του αμυντικού, όμως κατά λάθος εκείνος το πήρε αυτό το ποσό.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει επικοινωνήσει με τον Γάλλο και του πρόσφερε να υπογράψει συμβόλαιο για το καλοκαίρι, επειδή έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα για τη μεταγραφή του. Ο Κοντέ παίρνει περίπου 250.000 από την Μπεϊτάρ και ένα παρόμοιο ποσό του προσφέρει και η ΑΕΚ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*