Home / Ευρώπη / Η Αδριατική Λίγκα συνεδρίασε για την είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι, την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση

Η Αδριατική Λίγκα συνεδρίασε για την είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι, την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Αδριατικής Λίγκας, η οποία είχε ως κύριο θέμα της την είσοδο ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ντουμπάι στο πρωτάθλημα!

Όπως ανακοινώθηκε, στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της ομάδας από την αραβική χώρα, με τα μέλη της ABA Liga να ζητούν περισσότερα από τα 1,5 εκατ ευρώ που έχουν προσφερθεί από τους Άραβες.

Η τελική απόφαση σχετικά με την είσοδο της επονομαζόμενης BC Dubai στην Αδριατική Λίγκα αναμένεται να παρθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνεδρίαση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της Αδριατικής Λίγκας:



«Οι εκπρόσωποι της BC Dubai ήταν καλεσμένοι στη συνεδρίαση της ABA League και παρουσίασαν τη μακροπρόθεσμη προσφορά τους και το αθλητικό-επιχειρηματικό όραμά τους σχετικά με την ένταξή τους στην οικογένεια της ABA League από τη σεζόν 2024/25.

Όλα τα μέλη της συνέλευσης του ABA League εμφανίστηκαν πολύ θετικά και ανοιχτά στο σχέδιο της BC Dubai που εντάχθηκε, το οποίο δημιούργησε τα θεμέλια για περαιτέρω συζητήσεις. Η τελική απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα θα ληφθεί το συντομότερο δυνατό. Η συνέχιση της συνέλευσης της ABA Liga έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαρτίου 2024».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*