Home / Ομάδες / Η Αγγλία λύγισε στο 86′ τους… δέκα Πορτογάλους

Η Αγγλία λύγισε στο 86′ τους… δέκα Πορτογάλους

Απουσίαζε και ο Κριστιάνο

Αθήνα
Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης και τον Μπρούνο Άλβες που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 35′, η Πορτογαλία άντεξε για 86′ λεπτά στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Αγγλία, ωστόσο, με το γκολ του κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ, τα «Τρία Λιοντάρια» πήραν την φιλική νίκη με 1-0.

Το ματς ήταν «πρόβα-τζενεράλε» για τις δύο ομάδες ενόψει της έναρξης του EURO 2016 και σαφώς οι Ρόι Χόντζσον και Φερνάντο Σάντος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων.

Παρά την αριθμητική της υπεροχή η Αγγλία δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, ήταν όμως, αρκετά «συμπαγής» στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν οι Ίβηρες του Φερνάντο Σάντος, που για περίπου 50 λεπτά κατάφεραν να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να φτιάξουν σημαντικές ευκαιρίες στην περιοχή τους, όντας με παίκτη λιγότερο.

Μεταξύ των θεατών της σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης ήταν και ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*