Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ημέρα Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Ημέρα Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Είναι κάτι σαν… deja vu. Ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο της ΑΕΚ και από σήμερα αρχίζει την τέταρτη θητεία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο 56χρονος προπονητής αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα μαζί με τους δυο συνεργάτες του, Χεσούς Καλδερόν και Σεμπάστιαν Μπασκόν (γυμναστής). Από εκεί θα μεταβεί απευθείας στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο και το απόγευμα (19:00) θα προπονήσει ξανά για πρώτη φορά τους παίκτες του. Εκεί αναμένεται να βρίσκεται και ο Παναγιώτης Κονέ, που ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν χθες όλα τα μέλη της ομάδας, εν όψει της επανόδου στις προπονήσεις, ήταν αρνητικά και πλέον η «Ένωση» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ανδαλουσιανό προπονητή που θα την προετοιμάσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την επόμενη Κυριακή (3/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Χιμένεθ στο παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παουλίνιο και Σάκχοφ, που αποβλήθηκαν στο τελευταίο ματς του 2020, απέναντι στον Βόλο στη Ριζούπολη (2-2). Ο νέος προπονητής της «Ένωσης» θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναγιώτη Κονέ και τη διοίκηση, για να αποφασίσουν για τις κινήσεις που χρειάζεται το ρόστερ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*