Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ημέρα Άμραμπατ» στην ΑΕΚ

«Ημέρα Άμραμπατ» στην ΑΕΚ

Με καθυστέρηση τριών ετών θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ.

Η «Ένωση» είχε ενδιαφερθεί για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι του 2018, όμως τότε είχε παρουσιαστεί η Αλ Νασρ που πρόσφερε στον παίκτη ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατ. ευρώ που δεν μπορούσε να συναγωνιστεί η ελληνική ομάδα (και καμία άλλη).

Ο 34χρονος άσος έφτασε το Σάββατο στην Ελλάδα, αφού είχε συμφωνήσει προφορικά με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά διετές συμβόλαιο, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Σημαντικό, επίσης, θεωρείται πως όλο αυτό το διάστημα στη Σαουδική Αραβία ο Άμραμπατ έκανε κανονικά προπονήσεις, ενώ οι Άραβες είχαν την ελπίδα πως θα καταφέρουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του που έληγε στις 30 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει δύο εβδομάδες για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, προκειμένου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει τις απαραίτητες λύσεις στη διάθεσή του.

Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία για την απόκτηση ενός χαφ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» θέλει ένα «οκτάρι» που θα μπορεί να ελέγχει την μπάλα και να μπορεί να… ισορροπήσει μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Την ίδια στιγμή, προετοιμάζεται και στο ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου παίκτη, όπως ο Λιβάι Γκαρσία που έχει προκύψει ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*