Home / Μπάσκετ / NBA / Ηγετικό Triple-Double απο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ηγετικό Triple-Double απο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει το 2ο Triple-Double της καριέρας του, οι Bucks επιβλήθηκαν των Rockets με 128-121 και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, μέχρι δηλαδή το Milwaukee να πατήσει γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Rockets πάντως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο κατάφερναν να είναι κοντά στο σκόρ και με τα ”Ελάφια” να κάνουν τέσσερα συνεχόμενα λάθη στο τέλος λίγο έλειψε να ανατρέψουν την κατάσταση.

Εκτός απο τον Γιάννη, που βρέθηκε σε μια απο της καλύτερες βραδιές της καριέρας του τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά έχοντας 18 πόντους, 17 ριμπάουντ, 11 ασίστ αλλά και 4 κλεψίματα και 2 τάπες, οι Bucks είχαν σε επίσης εξαιρετική βραδιά και τους Jabari Parker (36 πόντοι – ρεκόρ καριέρας), Khris Middleton (30 πόντοι, 5 κλεψίματα) με τον Jerryd Bayless (18 πόντοι) να τους συμπληρώνει προσφέροντας πόντους καθώς επίσης και ανάσες.

Οι Rockets απο την άλλη συνέχισαν τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις με τον Dwight Howard να έχει 30 πόντους και 13 ριμπάουντ, τον James Harden να είναι σχετικά ήσυχος (26 πόντοι, 9 ασίστ) και τον Trevor Ariza να χάνει για λίγο το Triple-Double (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 11 ασίστ) αλλά μην μπορώντας στο τέλος να επιβληθούν των αντιπάλων τους, ακόμα κι αν θεωρητικά ήταν το φαβορί.

Οι Bucks και με αυτή τη νίκη έδειξαν οτι ανακάμπτουν, αλλά η αφύπνιση αυτή ήρθε αργά, αφού το τρένο για τα play-offs έχει σχεδόν χαθεί…

 

Αθανασούλης Κωνσταντίνος

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*