Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ηγέτης ο Πέρεθ»

«Ηγέτης ο Πέρεθ»

Το εγκώμιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Ρούμπεν Πέρεθ, έπλεξε ο Ουνάι Μπουτσίνθα, μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στη Λεγανές. Ο Μπουστίνθα σκιαγράφησε τον Πέρεθ ως έναν παίκτη-προέκταση του προπονητή στο γήπεδο, που έχει σημαντική συμβολή τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον επιθετικό τομέα.

«Είμαι χαρούμενος για την εξέλιξη που είχε η υπόθεση του φίλου μου. Ο Ρούμπεν είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας παίκτης-ηγέτης τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Παίξαμε μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια όπου ήμαστε οι αρχηγοί της Λεγανές κι όπως είναι φυσικό η ταυτόχρονη παρουσία μας στην 11άδα είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε ομοιογένεια και να γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Είναι σαφέστατα ένας παίκτης μου θα μας λείψει πλέον από τη δύναμή της Λεγανές», αναφέρει ο Μπουτσίνθα στη Sportday και συνέχισε:

«Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο κυρίως στον ανασταλτικό τομέα και όχι τόσο στον επιθετικό. Όμως ακριβώς αυτό είναι που τον χαρακτηρίζει. Είναι ο παίκτης που τρέχει για να καλύψει όλους τους άλλους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να αγωνίζονται απελευθερωμένοι και να μπορούν να αφοσιωθούν στον επιθετικό και παραγωγικό κομμάτι της ομάδας. Δεν είναι υπερβολή αν πω ότι με τον Ρούμπε πίσω μας όλοι ήμαστε πιο σίγουροι καθώς γνωρίζαμε ότι θα φροντίσει να μην δημιουργηθούν προβλήματα για την άμυνά μας. Ο Ρούμπεν είναι αυτό που λέμε προπονητής μέσα στο γήπεδο, λειτουργεί στον αγωνιστικό χώρο ως η προέκταση του πάγκου. Ως ο άνθρωπος που μας κατευθύνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σπουδαίος σ’ αυτό το κομμάτι», κατέληξε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*