Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Ζιλμπέρτο Σίλβα: “Κάνω μαθήματα general management”

Ζιλμπέρτο Σίλβα: “Κάνω μαθήματα general management”

Την ώρα που το όνομα του Ζιλμπέρτο Σίλβα εμπλέκεται σε σενάρια για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο InsideFutbol απέφυγε να αναφέρει το όνομα του “τριφυλλιού”, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο χώρο του ποδοσφαίρου, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει από ποιο πόστο.

“Αποφάσισα να αποσυρθώ από τη δράση, τον προηγούμενο χρόνο. Ζω με την οικογένειά μου και ψάχνω επιχειρηματικές ευκαιρίες. Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο και ψάχνω να βρω ένα τρόπο να εμπλακώ. Κάνω μαθήματα general management για να προετοιμαστώ. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος εάν αποφασίσω μια ημέρα να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, ως αθλητικός διευθυντής ή από έναν άλλο ρόλο. Θα με βοηθήσει πολύ.

Δεν ξέρω για την Άρσεναλ. Δεν έχω λάβει κάποια πρόσκληση, προς το παρόν, αλλά εάν μια ημέρα λάβω την πρόσκληση θα το σκεφτώ προσεκτικά, γιατί η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που αλήθεια αγαπώ”, υποστήριξε ο πρώην άσος των Παναθηναϊκού, Ατλέτικο Μινέιρο και Άρσεναλ πριν στη συνέχεια – μεταξύ άλλων – μιλήσει για:

Για το μυστικό του Κλάουντιο Ρανιέρι: “Ο Ρανιέρι είναι μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Λέστερ. Όλοι κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θέλουν παραδοθούν, γιατί αυτό συμβαίνει μια ζωή. Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί – εάν θα πάρουν το πρωτάθλημα ή όχι – θέλεις την ομάδα να είναι δεμένη κι ελπίζεις να παίζουν το ίδιο καλά και την επόμενη σεζόν”

Για τη διαφθορά στη Βραζιλία: “Η Βραζιλία είναι μεγάλη χώρα, οπότε είναι δύσκολο να την οργανώσεις. Έχουμε πολλά προβλήματα κοινωνικά, και στο ποδόσφαιρο επίσης. Υπάρχει διαφθορά και στη FIFA, κι αυτό είναι ντροπή. Για μένα ένα πράγμα πρέπει να γίνει και είναι απλό: Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν για όλα όσα έκαναν στο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα, όσο πιο σύντομα τους τιμωρήσεις, οι άλλοι θα φοβηθούν”.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*