Home / Άλλα Σπόρ / Ζερδεβάς: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι στη διοργάνωση»

Ζερδεβάς: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι στη διοργάνωση»

Για την αναμέτρηση με την Κροατία μίλησε ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας, Μάνος Ζερβεδάς, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι στόχος της Εθνικής είναι να κατακτήσει ένα μετάλλιο, ενώ υπογράμμισε πως δεν θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:



Για το αποτέλεσμα του αγώνα: «Σίγουρα δεν είναι κακό το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι και αυτό που θέλαμε, δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ σήμερα, κάναμε κάποια λάθη στο δεύτερο μισό που μας στοίχησαν τη νίκη. Κρατάμε την ενέργεια και το πάθος και προχωράμε γιατί η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για το τι είπε με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Μπίγιατς: «Είναι πολύ ωραίο να παίζει με τους συμπαίκτες σου αντίπαλος και είναι πολύ ωραίο το κλίμα. Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο, όταν είσαι αντίπαλος δεν υπάρχουν γέλια, μέσα στο νερό είμαστε εχθροί, έξω από το νερό αγκαλιαστήκαμε και προχωράμε».

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια με Γερμανία και Ιαπωνία: «Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα επόμενα δύο παιχνίδια, πρέπει να μπούμε αντίστοιχα συγκεντρωμένοι όπως και σήμερα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι στην διοργάνωση και πρέπει κάθε φορά να μπαίνουμε στο νερό και να διεκδικούμε αυτό που μας αρμόζει».

Για τον στόχο της Ελλάδας: «Ερχόμενοι εδώ ως ασημένιοι Ολυμπιονίκες δεν μπορούμε να έχουμε χαμηλότερους στόχους από το μετάλλιο. Σίγουρα το ότι πήραμε το ασημένιο στο Τόκιο είναι σπουδαίο, αλλά είναι ήδη στο παρελθόν, κοιτάμε την συνέχεια και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*