Home / Άλλα Σπόρ / Ζαραβίνας: «Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να προκριθούμε»

Ζαραβίνας: «Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να προκριθούμε»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως έλειπαν κάποιες λεπτομέρειες από τους παίκτες της Εθνικής χάντμπολ για να προκριθούν στο Παγκόσμιο του 2023, θεωρεί πως οι διεθνείς έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση μέχρι το τελευταίο ματς και πιστεύει πως το συγκεκριμένο ματς έδειξε πως το επίπεδο των Εθνικών ομάδων ανεβαίνει συνεχώς.

Αναλυτικά: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους αυτούς τους έξι μήνες. Θεωρώ πως κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Μας έλειψαν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως τα είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Η πραγματικότητα είναι ότι για να μπορέσεις να προκριθείς, παίζοντας σε μία τέτοια έδρα, χρειάζεται να είσαι πολύ καλός σε όλους τους τομείς.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, δεν σταμάτησαν στιγμή να παλεύουν, αυτό ήταν φανερό μέσα στο γήπεδο. Όσο και αν είναι σκληρό, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή την προσπάθεια, να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία, να βελτιωθούμε και να ετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα.

Το επίπεδο των Εθνικών ομάδων συνεχώς ανεβαίνει, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς, να ακολουθήσουμε αυτό το “ρεύμα” και να μπορούμε να είμαστε πάντα παρόντες σε τέτοια ματς πλέι οφ που δίνουν προκρίσεις και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι κόποι μας θα ανταμειφθούν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*