Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ζήτησε να μείνει στην ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

Ζήτησε να μείνει στην ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

Αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο παρουσιάζεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν.

Ιδανικά ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός θα ήθελε η συγκεκριμένη επιθυμία του να συνδυαστεί συνεχίζοντας να φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Για αυτό το λόγο, όπως γράφει σήμερα το Sportime, ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να μείνει για άλλον έναν χρόνο στον «Δικέφαλο» ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει πως πρόθεση της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν είναι να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό-ηγέτη, όπως για παράδειγμα ο Νταμιάν Ντα Σίλβα της Ρεν.

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεχωριστή από την υπόθεση του Τσιγκρίνσκι, η παρουσία του οποίου θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για τα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Στο τραπέζι, βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο παίκτης μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ, όπως συνέβη με τον Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, ο Ουκρανός έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, με κορυφαία την Μπαρτσελόνα, και είναι μία προσωπικότητα που χαίρει της εκτίμησης της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*