Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια

Ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια

Εντείνεται η αγωνία στον Παναθηναϊκό σχετικά με τον Μάριο Χεζόνια!

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM, o μάνατζερ του παίκτη επικοινώνησε με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στην πρόταση που έχει κάνει ο σύλλογος στον Κροάτη.

Αυτό, ωστόσο και με δεδομένο ότι η διορία των «πράσινων» ήταν μέχρι την περασμένη Τετάρτη και δόθηκε ήδη μία, που εκπνέει σήμερα (18/07), κάνει τον Παναθηναϊκό να στραφεί και σε ένα plan b, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι χαλάει η μεταγραφή! Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να είναι έτοιμοι απλά σε περίπτωση που η απάντηση του Χεζόνια είναι αρνητική.

Θυμίζουμε, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Κροάτη φόργουορντ από τις αρχές Ιουλίου και περιμένουν το μεγάλο «ναι», προκειμένου στη συνέχεια να διαπραγματευτούν με την Μπαρτσελόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του. Η ρήτρα που προβλέπεται είναι 400.000 ευρώ, ωστόσο υπάρχει πρόθεση με κάποια παζάρια να μειωθεί.

Στο «τριφύλλι» θέλουν πολύ να κρατήσουν τον Σούπερ Μάριο, για αγωνιστικούς, αλλά και για εμπορικούς λόγους. Ελπίζουν, δε, να τα καταφέρουν με το μικρότερο δυνατό κόστος, ώστε να απομείνει ένα όσο μεγαλύτερο γίνεται ποσό για την απόκτηση πλέι μέικερ. Αυτό, φυσικά, σε συνάρτηση και με την αποχώρηση του Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*