Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Τελειωμένες υποθέσεις Γουόκαπ και Φαλ»

Ζέρβας: «Τελειωμένες υποθέσεις Γουόκαπ και Φαλ»

Δύο σημαντικές κινήσεις για τον σχεδιασμό του ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός με τις συμφωνίες που έκανε με τους Τόμας Γουόκαπ και Μουσταφά Φαλ, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι τελειωμένες υποθέσεις του Γουόκαπ και του Φαλ. Υπάρχει επίσης η επένδυση με τον Κάρτερ, ενώ έχει και καλή επικοινωνία με τον Λούντζη. Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη ακόμη, το βασικό του δυάρι, αλλά η υπόθεση αυτή μπορεί να καθυστερήσει. Πλέον υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένει», τόνισε.

«Ο Γουόκαπ είναι εξαιρετική προσθήκη. Θα υπογράψει για 2+1, κάτι που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να πει το ναι. Τον ήθελε πολύ ο κόουτς Μπαρτζώκας και η κίνηση αυτή είναι κλειδί για τον υπόλοιπο σχεδιασμό του Ολυμπιακού, γιατί κολλάει εξαιρετικά με τον Σλούκα. Για τα δύο πρώτα χρόνια θα πάρει 1,6 εκατ. δολάρια και για τον τρίτο χρόνο περίπου άλλον έναν χρόνο. Ο Φαλ ταιριάζει θεωρώ καλύτερα σε αυτό που έχει ανάγκη για τη θέση ‘5’ ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον Λαντέιλ, που αποφάσισε να περιμένει το ΝΒΑ», πρόσθεσε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*