Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού»

Ζέρβας: «Τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού»

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό που χτίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της νέας σεζόν μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την εικόνα που είχε το ΣΕΦ ενάμιση χρόνο σχεδόν μετά το άνοιγμά του για το κοινό, ενώ τόνισε πως από απόψε θα αρχίσουν να μπαίνουν στα δύσκολα οι Πειραιώτες για να ανεβάσουν στροφές για τα επίσημα ματς.

Αποσπάσματα των όσων ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στην εκπομπή «Οι… μπάσχετοι»

«Ήταν πολύ οργανωμένα τα πράγματα. Το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση, ενώ υπάρχουν νέα κυλικεία και γενικώς τηρούνται όλοι οι κανόνες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία για την διεξαγωγή αγώνων.

Έχει πάει κοντά στις 2 χιλιάδες πωλήσεις, ενώ η διάθεση υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 3 χιλιάδες. Ο κόσμος δείχνει πως διψάει για μπάσκετ, όμως υπάρχει φόβος και για το ενδεχόμενο lockdown που δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει την παρουσία του στο γήπεδο.

Ήταν ένα πρώτο κρας τεστ για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα είδαμε και δύο ωραία παιχνίδια παρά την απουσία της Μακάμπι. Ακόμα και το Περιστέρι ήταν ανταγωνιστικό απέναντι στη Μονακό που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στον αποψινό τελικό του τουρνουά. Το Λαύριο, από τη μεριά του, δείχνει πως έχει περισσότερο δρόμο, αν και πρόκειται για νέα ομάδα. Ήταν βέβαια καλή και η παρουσία του Ολυμπιακού. Είναι πρώιμο να μιλάμε για συμπεράσματα, ενώ είναι σημαντικό πως οι οκτώ παίκτες είναι από πέρσι και με ίδιο προπονητή.

Από σήμερα ξεκινούν οι ουσιαστικές δοκιμές και μετά ταξιδεύει στην Κύπρο, τα οποία κατά 99% θα παρακολουθήσουμε από την Cosmote TV».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*