Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό και η προετοιμασία για Φενέρμπαχτσε»

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό και η προετοιμασία για Φενέρμπαχτσε»

Στην επιστροφή του μπασκετικού Ολυμπιακού στις προπονήσεις, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που υπήρξαν στις τάξεις των Πειραιωτών, αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει των αγώνων με Φενέρμπαχτσε και Ζενίτ στην Ευρωλίγκα.

«Σήμερα επιστρέφουν όλοι στο ΣΕΦ. Είναι μία διαδικασία που ξεκίνησε από τις αρχές της εβδομάδας, βγήκαν δύο αρνητικά όλοι οι παίκτες, έκαναν εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο οργανισμό κάθε αθλητή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι όλα καλά και σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση που θα υπάρχει απαρτία, μαζί με τον Κουΐνσι Έισι που είχε οξεία αμυγδαλίτιδα. Το αρνητικό είναι πως βρίσκεται πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Θα κάνει δύο κανονικές προπονήσεις, τηρώντας τα μέτρα και χωρίς να ανέβουν ιδιαίτερα οι ρυθμοί έντασης της προπόνησης», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ζέρβας τόνισε ότι το περιβάλλον του Ντόρσεϊ θεωρεί πως δεν πρέπει να ρισκάρει με την απόφασή του για το μέλλον του, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν δεδομένα να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους την επόμενη σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*