Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα πως μπορεί να πάει και να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα πως μπορεί να πάει και να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Βαρκελώνη και ενόψει της αυριανής πρεμιέρας στην Basket League μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μία συγκυρία ότι η Μπαρτσελόνα έχοντας αρκετούς νέους παίκτες στο Ευρωμπάσκετ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τον βασικό κορμό του, δεν θα το θεωρούσαν απίθανο ότι θα κέρδιζε η ομάδα του Μπαρτζώκα. Ήταν μία καλή συγκυρία και την έκανε πιο απλή. Έπαιξε κυριαρχικό μπάσκετ και στις δύο μεριές του παρκέ και ήταν πολύ καλύτερος στην άμυνα. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα. Στην επίθεση υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πάντως είναι ένα μήνυμα πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει και να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα και του μπολιάζει περισσότερη αυτοπεποίθηση για να κάνει μία πολύ καλή είσοδο στη φετινή σεζόν. Η αυτοπεποίθηση αποτυπώνεται και στις 25/25 εύστοχες βολές, κάτι που δεν το συναντούσαμε στο παρελθόν στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν σταθερός τα προηγούμενα χρόνια και φαίνεται πως έχει δουλέψει πολύ στον συγκεκριμένο τομέα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ένα από τα άπλα του θα είναι να περάσει την μπάλα στους ψηλούς. Ο Μπλακ στο πρώτο του επίσημο ματς μπήκε, χωρίς να κάνει ένα λάθος σε 9 λεπτά, και σιγά-σιγά θα έχει πονοκέφαλο ο Μπαρτζώκας, αφού όλοι είναι καλοί. Και ο Φαλ και ο Μπολομπόι. Σίγουρα θα υπάρξει και ροτέισον. Έχει 11 παίκτες, χωρίς να αδικήσουμε τον Λούντζη, που δεν αλλάζει κάτι όταν γίνεται ροτέισον. Για αυτό έχει αναβαθμιστεί το ρόστερ χωρίς να πάρει παίκτες-στοχιήματα και ο Μπολομπόι θα είναι καλύτερος σε σχέση με την ΤΣΣΚΑ, αφού θα έχει περισσότερο ρόλο στον Ολυμπιακό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*