Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Ο Μπερτομέου είναι στην πιο δύσκολη θέση της καριέρας του»

Ζέρβας: «Ο Μπερτομέου είναι στην πιο δύσκολη θέση της καριέρας του»

Στις τελευταίες εξελίξεις που έχουν ξεσπάσει στην Ευρωλίγκα, με αφορμή το κοινό μέτωπο ομάδων (ανάμεσά τους οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκόις) κατά του Τζόρντι Μπερτομέου, αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας.

«Δεν υπήρχε ικανοποίηση. Γεμίζει ένα ποτήρι παραπόνων. Δεν σήκωσαν τη σημαία της επανάστασης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ακολουθούν κυρίως τη Μακάμπι, που είναι στα κάγκελα. Μας κάνει εντύπωση ότι είναι μαζί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά και ότι είναι ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ζαλγκίρις που ήταν χέρι χέρι ως τώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Ήταν δεδομένο ότι θα αναδιπλωθεί αμέσως και θα κάνει πρόταση. Ο Μπερτομέου δείχνει ότι φοβάται, δεν αποκλείεται να έχουν κάποιες αποδείξεις ότι μπαίνουν στον κορβανά 15 δραχμές και μοιράζει τις 7. Μήπως οι ομάδες προσπαθούν να πιέσουν για νέες περικοπές στα συμβόλαια των παικτών; Αν γίνει δεκτό θα ηρεμήσει η κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Είναι στη πιο δύσκολη θέση της ιστορίας του. Όταν οι 7 από τους 11 είναι σε μέτωπο είναι δύσκολο. Αφήνω αστερίσκο γιατί έχει αποδειχτεί πολύ καλός στο να ελίσσεται. Έχει κάνει πολλά καλά, αν τα έβρισκαν στο οικονομικό δεν θα γινόταν τίποτα».

Ακούστε όσα είπε:


Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*