Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Λείπει ένας ακόμη χειριστής από τον Ολυμπιακό»

Ζέρβας: «Λείπει ένας ακόμη χειριστής από τον Ολυμπιακό»

Για επαναλαμβανόμενο σενάριο, με τον Ολυμπιακό να έχει φθίνουσα πορεία μέσα στα ματς λόγω του «κοντού» ροτέισον μίλησε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στον απόηχο της ήττας από την Αναντολού Εφές.

«Στο ίδιο έργο θεατές. Ο Ολυμπιακός είχε βάλει το τρένο στις ράγες, αλλά στο τέλος έμεινε από καύσιμα. Το ροτέισον είναι κοντό και δεν αρκούν 28 λεπτά καλού μπάσκετ απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Όταν έμειναν από δυνάμεις οι ‘βασικοί’, ήταν μοιραίο να ηττηθεί, γιατί οι αποφάσεις δεν ήταν οι καλύτερες από την κόπωση», τόνισε.

«Ο Ολυμπιακός θέλει 1-2 κορμιά ακόμη για να μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός και να έχει διάρκεια. Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι ότι λείπει ένας ακόμη χειριστής. Ασφαλώς πρέπει να δώσουν περισσότερα ο Πίτερς, ο Μπολομπόι και ο Μπλακ, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει στο ρόστερ ένας παίκτης του εκατομμυρίου, ο Κάνααν, που όχι απλώς δεν προσφέρει αλλά είναι και επιζήμιος. Δεν μπορεί να βγει η σεζόν έτσι ως το Μάιο», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*