Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Αντετοκούνμπο»

Ζέρβας: «Ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Αντετοκούνμπο»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα αποτελούσε μία ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του ρόστερ, μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δείχνει το πράγμα να τελειώνει μετά την προχθεσινή εξέλιξη, η οποία απλοποιεί τα πράγματα και ο Ολυμπιακός θέλει μία και μετά θα χρειαστείς μία-μάξιμουμ δύο προσθήκες για το ρόστερ της επόμενης σεζόν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Σημαντικό ρόλο θα έπαιξε η προσέγγιση από τους Κινγκς. Στην αρχή της ιστορίας, από τη στιγμή που αγόρασαν τα δικαιώμαμα, ο Βεζένκοφ το σκέφτηκε πάρα πολύ, ώστε να έχει ρόλο, να πάρει κάποια χρήματα που θα είναι καλύτερα από την Ελλάδα ή και την Ευρώπη. Ο Σάσα έχει όλο το μέλλον για να πάει κάποια στιγμή. Ίσως να μην ήταν γραφτό να γίνει φέτος».

Για την υπόθεση του ψηλού, υπογράμμισε: «Το ιδανικό για να μην χαλάσει η μαγιά των ξένων θα είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά στις συζητήσεις διαπιστώθηκε απόσταση στο οικονομικό, ενώ ήταν σε εξέλιξη και το θέμα του Βεζένκοφ. Το καλύτερο θα ήταν να πάρει τον Αντετοκούνμπο και έναν πιτσιρικά. Η αίσθηση που έχω είναι ότι κάτι θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει για την απόκτηση ενός (7ου) ξένου, ίσως να πάει σε μία λύση τύπου Μπέντιλ και να παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*