Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Εξετάζει Κάνααν για αντι-Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός, στο μυαλό του και ο Ματ Τόμας»

Ζέρβας: «Εξετάζει Κάνααν για αντι-Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός, στο μυαλό του και ο Ματ Τόμας»

Σε υψηλούς μεταγραφικούς ρυθμούς με σκοπό να ολοκληρώσει σύντομα το ρόστερ του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τον Βάιο Τσούτσικα, κάνοντας μάλιστα εκτενή αναφορά σε πιθανούς στόχους!

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε ότι ο Ντόρσεϊ όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στα «ερυθρόλευκα», μιας και περιμένει πρώτα από όλα την ευκαιρία από τους Μάβερικς, ενώ στη συνέχεια έχει ως εναλλακτική την υψηλή οικονομική πρόταση της Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη. Η ελληνική ομάδα θα περιμένει απάντηση μέχρι… την Πέμπτη, αλλιώς ο παίκτης δεν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα όμως, το σύνολο του Μπαρτζώκα ήδη έχει ξεκινήσει τις επιλογές για την αντικατάστασή του. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, εξετάζεται ο 29χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ, Αϊζάια Κάνααν, που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Γαλατασαράι. Παράλληλα, είναι πιθανόν ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί και με την περίπτωση του Ματ Τόμας! O 27χρονος γκαρντ με έφεση στο σοκάρισμα έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και όπως και πέρσι, έτσι και φέτος μοιάζει ιδανική λύση, χωρίς όμως να έχει γίνει για την ώρα κάποια προσέγγιση.

Αν ο Σάσα Βεζένκοφ φύγει και αυτός με προορισμό το NBA, oι Πειραιώτες θα έχουν «πρόβλημα», μιας και θα μείνουν με τέσσερις Έλληνες. Εφόσον συμβεί αυτό, ο Νικ Καλάθης θα είναι ο πρώτος στόχος στους «ερυθρόλευκους», ενώ έχει γίνει προσεγγίσει και στον Κώστα Αντετοκούνμπο που μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση. Τέλος, ο Άλεκ Πίτερς θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αν δεν προκύψει κάτι.

Ακούστε το ηχητικό:



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*