Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Δεν βλέπω τον τρόπο να μην περάσει ο Ολυμπιακός, αν νικήσει σήμερα τη Μονακό»

Ζέρβας: «Δεν βλέπω τον τρόπο να μην περάσει ο Ολυμπιακός, αν νικήσει σήμερα τη Μονακό»

Τη δική του ανάλυση για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το δεύτερο παιχνίδι είναι διαφορετικό, όμως παραμένει ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα, βλέποντας το δρόμο και πώς θα αντιμετωπίσει τη σειρά με τη Μονακό. Στο πρώτο παιχνίδι η Μονακό δεν ήξερε τι θα αντιμετωπίσει και υπήρχε μία καυτή ατμόσφαιρα, που πρώτη φορά συνάντησαν σε αυτό το επίπεδο. Παρότι δεν έχει γίνει sold out, ο κόσμος θα είναι τέτοιος που θα δημιουργήσει ανάλογη ατμόσφαιρα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στα αγωνιστικά, ο Χασάν Μάρτιν έχει ένα αιμάτωμα που δεν του επιτρέπει να παίξει και καλώς δεν τον πιέζει ο Ολυμπιακός. Υπάρχει, άλλωστε, και ο Ζαν Σαρλ. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι σε αγωνιστικό επίπεδο, μέσα σε λίγες ώρες από το προηγούμενο παιχνίδι. Από πλευράς Ολυμπιακού περιμένουμε καλύτερο Ντόρσεϊ, πιο εύστοχο τον Βεζένκοφ. Υπάρχουν και παιδιά στον Ολυμπιακό που δεν έχουν ζήσει κάτι ανάλογο, να υπάρχει πίεση για συμμετοχή της ομάδας στα πλέι-οφ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Η λογική λέει ότι το ματς σήμερα θα πάει σε υψηλό σκορ, αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων θα έχουν λιγότερο άγχος και θα έχουν λιγότερο άγχος να διαχειριστούν σε σχέση με το πρώτο ματς. Για να έρθει η νίκη, θα πρέπει η άμυνα να είναι στα ίδια επίπεδα. Για εμένα είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς, αφού αν ο Ολυμπιακός κερδίσει θα μπορέσει να πάει με το 2-0 στις αποσκευές του στο Μονακό για να τελειώσει τη δουλειά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*