Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Ακόμη ψάχνει ρόλους ο Ολυμπιακός»

Ζέρβας: «Ακόμη ψάχνει ρόλους ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός για περισσότερο από έξι λεπτά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την εμφάνιση της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός από το έβδομο λεπτό και μετά έβγαλε εικόνα μιας ομάδας που απλώς περπατούσε στο παρκέ, δεν έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο και έχασε την ευκαιρία έστω να βρει ρυθμό εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Η ΤΣΣΚΑ έπαιζε σβηστά και ο Ολυμπιακός πρόσφερε μπάλες συνέχεια με τα λάθη του, δεχόμενος από αυτά 25 πόντους. Είναι ελαφρυντικό οι χαμένες προπονήσεις λόγω του κορωνοϊού, αλλά δεν δικαιολογείται να παίζει η ομάδα δυνατά για μόλις έξι λεπτά», ανέφερε.

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του Κώστα Σλούκα είπε: «Φαίνεται πως ψάχνεται, έχει μεγάλη πίεση χωρίς να υπάρχει λόγος να αποδείξει πράγματα και χάνεται σε όλη τη μετριότητα. Ο Σλούκας είχε συνηθίσει πέντε χρόνια να είναι σε ένα περιβάλλον που λειτουργούσε ιδανικά για να αναδειχθεί το δικό του ταλέντο. Φέτος στον Ολυμπιακό έχει πάει 3 Δεκεμβρίου και ακόμη ψάχνονται οι ρόλοι των παικτών και γι’ αυτό δεν φταίει μόνο ο κορωνοϊός. Αυτό που καλείται να κάνει φέτος δεν το έχει κάνει ποτέ στην καριέρα του».

Για την αποβολή του Γιώργου Μπαρτζώκα είπε: «Κάποιες φορές οι προπονητές το κάνουν αυτό για να τσιτώσουν τους παίκτες τους. Θα πρέπει ο προπονητής να κρατήσει το καράβι ήρεμο σε μια δύσκολη περίοδο και η αποβολή του σίγουρα δεν βοηθά προς αυτό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*