Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Έχει πολλές πιθανότητες να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ο Λαντέιλ»

Ζέρβας: «Έχει πολλές πιθανότητες να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ο Λαντέιλ»

Για την περίπτωση απόκτησης του Τζοκ Λαντέιλ από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας, που μίλησε στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM, «Μπάσχετοι».

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να τα βρουν οι δύο πλευρές: «Είναι κρίσιμη εβδομάδα για τον Λαντέιλ. Είναι ο πρώτος στόχος κι έχει γίνει ήδη προσέγγιση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση είναι 1,4 εκατομμύρια δολάρια για 2 χρόνια. Ίσως υπάρχει μια οψιόν για να φύγει για το ΝΒΑ. Έχουμε περάσει σε αυτό το στάδιο. Έχει πολλές πιθανότητες να συμφωνήσει με τον Λαντέιλ. Αν τον πάρει, θα προσθέσει ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεν είναι τόσο δυνατός αμυντικά. Θα πρέπει να πάρει έναν ακόμα παίκτη στο 4-5 αντί του Ζαν-Σαρλ για να κουμπώσει με τον Λαντέιλ. Θα πάει σε Έλληνα για 3ο ψηλό. Στα γκαρντ, η πιο εφικτή περίπτωση είναι του Ντόρσεϊ», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα μίλησε και για τους Σπανούλη-Πρίντεζη: «Δεν υπάρχει Καμία επαφή με Σπανούλη. Δεν ξέρω αν είναι θέμα σκέψης. Με τον Πρίντεζη υπάρχει μια σιγουριά. Όλες οι πλευρές θεωρούν ότι θα γίνει ένα ραντεβού και θα συμφωνήσουν. Ολοκληρώθηκαν οι δύο εβδομάδες άδειας και ξεκινούν οι προπονήσεις από αύριο».

Για τη Γενική Συνέλευση της Ευρωλίγκας ανέφερε: «Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στην αυριανή Συνέλευση της Ευρωλίγκας. Η αλήθεια είναι ότι έκλεισε η κάνουλα της πληροφόρησης. Το οικονομικό είναι το κλειδί. Θα παρουσιαστούν στοιχεία που στριμώχνουν τον Μπερτομέου. Πρέπει να κάνει ελιγμούς και να παρουσιάσει διαφορετικό πλάνο. Έχει στηρίγματα τους Ισπανούς. Η Ευρωλίγκα θα πρέπει να πιέσει τους παίκτες να δεχθούν μείωση. Πέρσι υπήρχε το παράπονο από τις ομάδες ότι ο Μπερτομέου συμφώνησε με τους παίκτες. Οι ομάδες έχουν έναν υπάλληλο και τον έχουν εξουσιοδοτήσει για όλα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*