Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Έτσι χάλασε του Λάιτι για Ολυμπιακό»

Ζέρβας: «Έτσι χάλασε του Λάιτι για Ολυμπιακό»

Αφού σχολίασε την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ του Καναδά, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, ο Νίκος Ζέρβας εξέφρασε την άποψη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αν θα υπάρξει επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην ενεργό δράση για την «γαλανόλευκη» αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ρικ Πιτίνο.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στο παρασκήνιο για την μη ολοκλήρωση της Ντέιβιντ Λάιτ για τους Πειραιώτες.

«Η συμφωνία με την Βιλερμπάν έχει ολοκληρωθεί με διαφορετικό τζένεραλ μάνατζερ, ο παίκτης μόνος του αυτοπροτάθηκε, αφού ήθελε να φύγει και για κάποιους λόγος αποχώρησε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Πάρκερ γύρισε το τιμόνι και αποφάσισε να τον κρατήσει στην ομάδα. Προσπάθησε να τηρηθεί η συμφωνία, που υπήρχε μόνο σε ηλεκτρονική αλληλογραφία, και χθες πήρε την απόφαση να αποσυρθεί». Τόνισε επίσης πως εναλλακτικές θα μπορούσε να ειναι αν επιλέξει απο Ευρωλιγκα οι Χολινς και Ντομπριτς.

Στη συνέχεια επανέλαβε πως δείχνει να είναι σε καλό δρόμο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Αντεντοκούνμπο και αναφέρθηκε στις πιθανότητες για Ντορσει αλλα και την επιστροφή στην Α1.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*