Home / Μπάσκετ / NBA / Εύκολα οι Γουόριορς, αλλά ανησυχία για τον τραυματία Κάρι

Εύκολα οι Γουόριορς, αλλά ανησυχία για τον τραυματία Κάρι

Στα πλέι οφ του ΝΒΑ

Aθήνα
Με περίπατο ξεκίνησαν τα πλέι οφ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι «διέλυσαν» με σκορ 104-78 τους Χιούστον Ρόκετς για το 1-0 στη σειρά. Οι πρωταθλητές έδειξαν από την αρχή τα «δόντια» τους στην «Όρακλ Αρένα», ωστόσο, τελείωσαν το ματς χωρίς τον Στέφ Κάρι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, έστω και αν πρόλαβε να σημειώσει 24 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Ο μεγάλος αστέρας των «πολεμιστών» τραυματίστηκε στον αστράγαλο, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος: «Δεν φαίνεται ότι υπάρχει σενάριο που να με αφήνει εκτός δράσης. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως υπάρξει κίνδυνος για μεγαλύτερη ζημιά, αυτό θα πρέπει να το δούμε».

Στο μεταξύ, ο Κάρι είχε προλάβει να… πιαστεί και στα χέρια από την πρώτη κιόλας περίοδο με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο άσος του Γκόλντεν Στέιτ δέχτηκε ένα παρατεταμένα σκληρό μαρκάρισμα από τον αντίπαλό του, έχασε την ισορροπία του και παραλίγο να πέσει. Ο Κάρι εκνευρίστηκε και τίναξε μακριά τα χέρια Μπέβερλι και παραλίγο να πέσουν και μερικές «ψιλές» με τους δύο παίκτες να χωρίζονται από τους υπόλοιπους.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, με πολύ δύσκολο τρόπο έκαναν το 1-0 οι Ατλάντα Χοκς εντός έδρας απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς με 102-101. Έτσι διατήρησαν και το πλεονέκτημα έδρας. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χόρφορντ με 24 πόντους, ενώ από τους «Κέλτες» ξεχώρισε ο Τόμας με 27.

Τρομερή εμφάνιση από τους Οκλαχόμα Θάντερ που διέλυσαν με 38 (108-70) πόντους διαφορά τους Ντάλας Μάβερικς. Ο Γουέστμπρουκ είχε 24 πόντους και 11 ασίστ με τον Ντουράντ να ακολουθεί με 23 πόντους. Από τους ηττημένους ο Νοβίτσκι είχε 18 πόντους.

Τέλος, το πρώτο «break» των πλέι οφ σημειώθηκε στον Καναδά, όπου οι Τορόντο Ράπτορς γνώρισαν την ήττα με 100-90 από τους Ιντιάνα Πέισερς που είχαν τον Πολ Τζορτζ σε μεγάλη βραδιά πετυχαίνοντας 33 πόντους.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*