Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Εως τα Χριστούγεννα αποφασίζει ο Πογέτ για το ρόστερ της ΑΕΚ

Εως τα Χριστούγεννα αποφασίζει ο Πογέτ για το ρόστερ της ΑΕΚ

Αθήνα
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αποφασίσει ο Γκας Πογέτ για το «πλεονάζον προσωπικό» στο ρόστερ της ΑΕΚ, που αυτή τη στιγμή αριθμεί 31 παίκτες. Ο Ουρουγουανός δεν θέλει να δουλεύει με περισσότερους από 25, συνεπώς αρκετοί αναμένεται να αποχαιρετήσουν τα Σπάτα καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον Ιανουάριο θα αποκτηθούν νέοι παίκτες.

«Εχω ήδη μια ιδέα ως προς το ποιοι μας είναι απαραίτητοι και ποιοι όχι. Η αρχή μου όμως είναι πρώτα να μιλάω προσωπικά με τον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια θα ενημερώσω τη διοίκηση. Μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα έχω ενημερώσει τους παίκτες» είπε ο Πογέτ σήμερα, σε δηλώσεις του μετά την προπόνηση της ΑΕΚ.

Οσον αφορά την έως τώρα εικόνα της ομάδας, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Η πρόοδος εξαρτάται αποκλειστικά από τους ποδοσφαιριστές. Είναι φυσιολογικό, όποιοι παίζουν περισσότερο να έχουν αφομοιώσει σε μεγαλύτερο βαθμό τις δικές μου ιδέες.

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Είμαι πολύ ρεαλιστής και βλέπω ότι στους αγώνες ο Ολυμπιακούς είναι πιο δυνατή ομάδα από τις υπόλοιπες. Οταν θα τον αντιμετωπίσουμε εμείς στην έδρα μας, θα δούμε πόσο έχουμε βελτιωθεί».

Τέλος, όσον αφορά το αυριανό ματς κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, ο Πογέτ δήλωσε: «Δεν μου αρέσουν τα κλισέ. Αυτό που θα ήθελα να δω όμως αύριο, είναι οι παίκτες μας να αντιδρούν σα να παίζαμε εναντίον του Ολυμπιακού. Να εφαρμόζουν με σοβαρότητα αυτά που έχουμε πει».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*