Home / Άλλα Σπόρ / Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21: Αποκλείστηκε στο στάδιο 1 του απλού η Παπαδημητρίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21: Αποκλείστηκε στο στάδιο 1 του απλού η Παπαδημητρίου

Στην εναρκτήρια μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 21 που φιλοξενείται στη Βόρεια Μακεδονία, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου έκανε την προσπάθειά της ώστε να επαναλάβει την περυσινή πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως έμεινε εκτός συνέχειας με τρεις ήττες.

Άρχισε ως πρώτο φαβορί στο ένατο γκρουπ, αλλά σε διοργάνωση με πολύ υψηλό επίπεδο δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα της, με συνέπεια να περιοριστεί στην τέταρτη θέση. Συνεχίζει από την Πέμπτη με το διπλό γυναικών και το διπλό μικτό, όπου έχει ξένους παρτενέρ και θα κυνηγήσει καλό πλασάρισμα. Ο αγώνας της στον πρώτο γύρο του διπλού μικτού ορίστηκε για τις 10:00.

Το απλό γυναικών περιλάμβανε 12 γκρουπ στο στάδιο 1 με τα οκτώ πρώτα φαβορί του πρωταθλήματος να τα αποφεύγουν (όπως συνέβη και με τους άνδρες) και να περνούν κατευθείαν στο στάδιο 2. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας της κατηγορίας ως νούμερο 17 στα seeding του απλού τέθηκε επικεφαλής στο ένατο γκρουπ.

Στην εκκίνηση της τρίτης συνεχόμενης παρουσίας της στον θεσμό αντιμετώπισε την, επίσης, αριστερόχειρα Βουλγάρα Βικτόρια Πέρσοβα. Στο ματς, φάνηκε ότι της έλειψε η σταθερότητα κι ήρθε η ήττα με 3-0 σετ.

Στο πρώτο σετ, έχασε πρώτες επιθέσεις κι ορισμένα backhand και στο κρίσιμο δεύτερο σετ προηγήθηκε 6-5 με τέσσερις διαδοχικούς πόντους, αλλά η αντίπαλος πέρασε τις επιθέσεις της για το 2-0. Σε εκείνο το σημείο δημιουργήθηκε και ψυχολογικό ντεζαβαντάζ και δεν «γύρισε» ποτέ η κατάσταση (6-11, 9-11, 7-11).

Στη δεύτερη αγωνιστική, η Παπαδημητρίου έδωσε μία ακόμα γερή αναμέτρηση με τη Γερμανίδα Ναόμι Πράνκοβιτς (Νο 21). Κάμφθηκε στα «κλειστά» πρώτα σετ, αργότερα μείωσε το σκορ, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό και έχασε με 3-1 σετ (8-11, 10-12, 11-9, 6-11). Αυτή η ήττα έφερε και τον αποκλεισμό από το στάδιο 2 διότι δεν βόλευαν τα άλλα αποτελέσματα του γκρουπ.

Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική η αθλήτρια του Γιώργου Καρύτσα έπαιξε για το γόητρο απέναντι στην εξαιρετική Ισπανίδα Μαρία Μπερθόζα, η οποία άρχισε από την τέταρτη σειρά των ομίλων (Νο 46) και κατάφερε να βγει πρώτη με το απόλυτο των νικών! Η 19χρονη διεθνής μας δεν άρχισε καλά, αργότερα ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά τελικά γνώρισε νέα ήττα με 3-0 σετ (5-11, 8-11, 13-15).

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ:

1. Μπερθόζα 6 3-0

2. Πράνκοβιτς 5 2-1

———————————————-

3. Πέρσοβα 4 1-2

4. Παπαδημητρίου 3 0-3

Την Πέμπτη, αρχίζουν τα αγωνίσματα του διπλού. Στο διπλό γυναικών έχει σχηματιστεί ταμπλό των «32». Η Παπαδημητρίου με την Κόσικ συναντούν στον πρώτο γύρο τις Αϊνχόα Κριστομπάλ/Γιοζεφίνα Νέουμαν από την Ισπανία και τη Γερμανία αντίστοιχα. Στις 13:20 αρχίζει ο αγώνας.

Στο διπλό μικτό υπάρχει ταμπλό των «64». Οι Παλούσεκ/Παπαδημητρίου αντιμετωπίζουν στον πρώτο γύρο τους Λούκα Στόιτσεφ/Φανί Γιοβάνοφσκα από τη Β. Μακεδονία. Ο αγώνας γίνεται στις 10:00.

Στην πρώτη φάση του απλού αποκλείστηκαν στη διοργάνωση κι οι δύο εκπρόσωποι της Κύπρου. Ο Ιλία Σαρπέλ στο δεύτερο γκρουπ των ανδρών κι η Φωτεινή Μελετιέ στο πρώτο γκρουπ των γυναικών υπέστησαν από τρεις ήττες κι έμειναν στην τέταρτη θέση, αλλά βέβαια είναι τιμητική η συμμετοχή τους στον θεσμό και πολύτιμη η εμπειρία τους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*