Home / Άλλα Σπόρ / Ευρωπαϊκό ντέρμπι Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης με στόχο το Final 8 του Champions League!

Ευρωπαϊκό ντέρμπι Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης με στόχο το Final 8 του Champions League!

Ελληνική μάχη με φόντο το Final 8 του LEN Champions League θα δώσουν απόψε (24/1, 19:30) Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο (EPT Sports 1)! Για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης, θέλουν αμφότεροι να πάρουν τη νίκη, με σκοπό να κάνουν αποφασιστικό βημα για την επόμεη φάση.

Οι Περαιώτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, με τέσσερις νίκες και 12 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Μπαρτσελονέτα, ενώ από Την άλλη πλευρά η ομάδα των νοτίων προαστείων έχουν δύο νίκες και 7 βαθμούς.

«Πιστεύω, ότι την Τρίτη θα είμαστε όλοι έτοιμοι. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο, μοιάζαμε με… νοσοκομείο, είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, το Σάββατο, η ομάδα μου έδειξε καλά στοιχεία, είχαμε υψηλό ρυθμό, θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Βουλιαγμένη. Περιμένω αυτό το ματς με καλά συναισθήματα», ήταν τα λόγια του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

«Μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα και το κακό αποτέλεσμα που είχαμε, έχουμε ένα ματς απέναντι σε μία ομάδα, με την οποία γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Ο στόχος μας είναι η νίκη, να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα μέχρι τώρα, ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα με την Μπαρτσελονέτα, θέλουμε να το αφήσουμε πίσω. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, ώστε να κάνουμε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση μας στο Final-8.

Νομίζω και θέλω να πιστεύω, ότι όσο καλή ομάδα κι αν είναι η Βουλιαγμένη, έχουμε μια διαφορά δυναμικότητας, όμως πρέπει να το δείξουμε στο νερό. Όλο αυτό τον καιρό, δουλεύουμε πάνω σε αυτό το ματς, ώστε να φανούμε έτοιμοι. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε κοντά μας, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Κώστας Μουρίκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*