Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Επόμενη μέρα με νέα πρόσωπα στον Ατρόμητο

Επόμενη μέρα με νέα πρόσωπα στον Ατρόμητο

Με τη νίκη επί του Βόλου και κυρίως με τις εικόνες από την αποχώρηση του Χαβιέ Ούμπιδες, ο Ατρόμητος έκλεισε με χαμόγελο μια σεζόν που κάθε άλλο παρά προσφέρεται για πανηγυρισμούς.

Οι λόγοι προφανείς, καθώς και μόνο το γεγονός ότι υπήρξε ανησυχία ακόμα και για παραμονή στην κατηγορία, καταδεικνύει το πόσο δυσλειτουργική ήταν η σεζόν από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον Νταμίρ Κάναντι να επιστρέφει, αλλά τελικά να ολοκληρώνει άλλος προπονητής τη χρονιά.

Με βάση τα όσα έχουν συμβεί τα δύο τελευταία χρόνια, η διοίκηση έχει αντιληφθεί ότι ο κύκλος για πολλούς έχει κλείσει και άμεσα θα αρχίσει να πνέει άνεμος ανανέωσης, με σκοπό η κατάσταση να αλλάξει σαφώς προς το καλύτερο.

Σε πρώτο πλάνο είναι η επιλογή του νέου προπονητή που θα αναλάβει το χτίσιμο της ομάδας της ερχόμενης σεζόν και προφανώς εξετάζονται εδώ και μερικές μέρες κάποιες περιπτώσεις. Πρώτη στη λίστα αυτή τη στιγμή είναι του Αργύρη Γιαννίκη, που πλέον θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα ανανεώσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον Έλληνα προπονητή υπάρχει εξαιρετική άποψη και για τα όσα πέτυχε φέτος και για την εικόνα των Ηπειρωτών, παρ’ όλα αυτά, δεν είναι μοναδική λύση που εξετάζεται.

Πολύ σοβαρά εξετάζονται άλλες δύο λύσεις προπονητών, που δεν είναι Έλληνες, και αυτή τη στιγμή παίζουν με τις δικές τους πιθανότητες. Ειδικά, η μία από τις δύο θεωρείται ότι έχει τις ίδιες πιθανότητες με αυτή του Αργύρη Γιαννίκη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές ότι ο Ατρόμητος έχει αποφασίσει να αρχίσει μια νέα μέρα, με νέα πρόσωπα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*