Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / ΕΠΣ Σάμου: «Ο κ. Ψαρόπουλος να επιμείνει στην υποψηφιότητά του»!

ΕΠΣ Σάμου: «Ο κ. Ψαρόπουλος να επιμείνει στην υποψηφιότητά του»!

Να τιμήσει την στήριξη που του παρείχε το συντριπτικό ποσοστό των Ενώσεων και να επιμείνει στην υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ, ζητεί με ανακοίνωσή της από τον Σταύρο Ψαρόπουλο η ΕΠΣ Σάμου, της οποίας πρόεδρος είναι ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νίκος Βακάλης.

Ταυτόχρονα, αφήνει αιχμές προς την κυβέρνηση για τις παρεμβάσεις της στο θέμα των εκλογών της ΕΠΟ, ενώ αιχμές αφήνει και για τον Βαγγέλη Γραμμένο, ζητώντας του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προασπίσει το κύρος και το αυτοδιοίκητο της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η θέση της ΕΠΣ Σάμου και του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Νίκου Βακάλη:

«Σχετικά με όσα διαδραματίζονται και αφορούν τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Σάμου ζητά από τον κ. Ψαρόπουλο να τιμήσει την στήριξη που του παρείχε το συντριπτικό ποσοστό των Ενώσεων και να επιμείνει στην υποψηφιότητα του.

Επίσης ζητά από τον κ. Γραμμένο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προασπίσει το κύρος και το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας κατά την επικείμενη τριμερή συνάντηση, όπως οφείλει και όπως υποσχέθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. Για λόγους διαφάνειας και αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών αναμένουμε και την πλήρη και ακριβή δημοσιοποίηση των όσων λεχθούν στην συνάντηση αυτή.

Επιβάλλεται δε οι Ενώσεις να ορθώσουν το ανάστημα τους και να αντιταχθούν στον αφανισμό τους. Όσοι δε ευαγγελίζονται την Δημοκρατία οφείλουν και να το αποδεικνύουν εμπράκτως.

Υ.Γ: Από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές είναι πλέον προαπαιτούμενο, οι υποψήφιοι Πρωθυπουργοί να μας δηλώνουν προεκλογικά και το όνομα του Προέδρου της ΕΠΟ που επιθυμούν».

Διαβάστε ακόμα:

Κλείδωσε του Ζαγοράκη για την ΕΠΟ, δεν προχωράει ο Ψαρόπουλος

Αντωνίου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Ζαγοράκης πρέπει να έχει καθολική αποδοχή και όχι μόνο των Big 4»

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την ΕΠΟ ο Ψαρόπουλος

Στις 19 Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*