Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Εκδικάζεται η υπόθεση της ΑΕΚ για τις εκλογές των ΕΠΣ

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Εκδικάζεται η υπόθεση της ΑΕΚ για τις εκλογές των ΕΠΣ

Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ προκειμένου να απολογηθούν για κατηγορίες που αφορούν επηρεασμό με αθέμιτες ενέργειες σε εκλογικές διαδικασίες προηγούμενων ετών σε Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, βρίσκονται από τις 10 το πρωί του Σαββάτου (29/5) η ΠΑΕ ΑΕΚ και οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Άγγελος Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ), Κώστας Ντάσιος (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας) και Νίκος Αποστολίδης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας).

Σύμφωνα με την πρόταση του εισηγητή της υπόθεσης, η Ένωση απειλείται με αφαίρεση 10 βαθμών, ενώ τα φυσικά πρόσωπα με ισόβια ή και πολυετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης προβλέπεται να διαρκέσει πολλές ημέρες, τουλάχιστον όλο τον Ιούνιο, καθώς αναμένεται να εξεταστούν περί τους 40 μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης.

Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr παρακολουθούν την ακροαματική διαδικασία και με το πέρας της εκδίκασης θα σας ενημερώσουν για όλα όσα θα ειπωθούν στη διάρκειά της.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*