Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Επιτέλους έφυγε ο Μαρίν από την Τσέλσι»

«Επιτέλους έφυγε ο Μαρίν από την Τσέλσι»

Με ειρωνικό τρόπο σχολιάζουν στην Αγγλία τη μεταγραφή του Μαρίν στον Ολυμπιακό, αναφέροντας μεταξύ άλλων «φεύγει επιτέλους από την Τσέλσι μετά από 143′ στην Premier League, 4 δανεισμούς και 1 γκολ».

Ως έναν από τους χειρότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Τσέλσι χαρακτηρίζει η Daily Mail, η οποία σχολιάζει με δηκτικό τρόπο τη μεταγραφή του Μάρκο Μαρίν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Ο Μάρκο Μαρίν φεύγει επιτέλους από την Τσέλσι μετά από 143 λεπτά στην Premier League, τέσσερις δανεισμούς και ένα γκολ», είναι ο τίτλος του κειμένου και το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Μάρκο Μαρίν ή ο “Γερμανός Μέσι” για να αναφέρουμε τον ανεπίσημο τίτλο του, κατάφερε τελικά να αποχωρήσει οριστικά από την Τσέλσι. Ο πρώην άσος της Βέρντερ Βρέμης εντάχθηκε στους μπλε το 2012 για ένα ποσό της τάξης των 8.000.000 λιρών αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τη φήμη που τον συνόδευσε στο Stamford Bridge. Ο Μαρίν έδωσε τέλος στην καταστροφική τετραετή παρουσία του στο Λονδίνο υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό…

Έπαιξε σε μόλις 16 ματς υπό την καθοδήγηση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και του Ράφα Μπενίτεθ πριν φύγει για πρώτη φορά με τη μορφή δανεισμού όταν ήταν στον πάγκο της Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*