Home / Αυτοκίνητο / F1 / Επιστρέφει στη Red Bull ως εφεδρικός ο Ρικιάρντο!

Επιστρέφει στη Red Bull ως εφεδρικός ο Ρικιάρντο!

Προ τον πυλών είναι η επιστροφή του Ντάνιελ Ρικιάρντο στην ομάδα που διένυσε τις καλύτερες χρονιές του στα grid της Formula 1. Ο Αυστραλός αναμένεται να επιστρέψει ως εφεδρικός στη Red Bull, τηρώντας το πλάνο που είχε θέσει, να παραμείνει δηλαδή στο παρασκήνιο για τη σεζόν του 2023 και να επιστρέψει στα grid το 2024.

Ο Αυστραλός απέρριψε πρόταση της Haas, και συνομιλούσε με Mercedes, McLaren και Red Bull για τη θέση του εφεδρικού τους οδηγού το 2023, με την αυστριακή ομάδα να μοιάζει πιθανότερος προορισμός του, όπως δήλωσε ο σύμβουλος της RBR, Χέλμουτ Μάρκο.

«Ο Ρικιάρντο μάλλον θα είναι ο τρίτος οδηγός μας» είπε ο Μάρκο στο γερμανικό Sky Germany. «Έχουμε τόσους πολλούς χορηγούς, πρέπει να κάνουμε τόσες επιδείξεις με το αυτοκίνητο και άλλα τέτοια, και είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους και κατάλληλους για τη θέση», συνέχισε ο Αυστριακός.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ρικιάρντο ήταν στην RBR από το 2014 μέχρι το 2018, και με τα μονοθέσια της κέρδισε επτά από τις οκτώ νίκες της καριέρας του, τερματίζοντας δύο χρονιές στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*