Home / Μπάσκετ / Euroleague / Επιστρέφει ο Γκιστ – Ταξιδεύει στο Κάουνας

Επιστρέφει ο Γκιστ – Ταξιδεύει στο Κάουνας

Με το πλέον ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods!

Ο Τζέιμς Γκιστ έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα (χθες είχε κάνει ατομικό και είχε… προαναγγείλει την επάνοδό του σε φουλ ρυθμούς) και προστέθηκε στη «φαρέτρα» του Τσάβι Πασκουάλ για τη δύσκολη συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα βρίσκεται στην πράσινη αποστολή η οποία αύριο θα ταξιδέψει για Κάουνας ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους, όπου με πιθανό διπλό, θα σφραγιστεί, ουσιαστικά, η πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκιστ είχε τραυματιστεί τον περασμένο Νοέμβριο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ. Το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής την Πέμπτη ουδείς το ξέρει, αφού σε πρώτη φάση μπήκε στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα, ίσως… ριχτεί στη μάχη. Όπως και να ‘χει, σίγουρα θα παίξει στον προσεχή αγώνα της Α1 με τον Απόλλωνα Πατρών (12/3) για να αποκτήσει σιγά-σιγά ρυθμό…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης θα δηλωθεί στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος (όπου υπάρχει περιορισμένος μέχρι έξι ξένους) και θα πάρει τη θέση του αποχωρήσαντα Τζεντίλε, με τον Νίκολς να υπολογίζεται μόνο για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Εξάστερου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*