Home / Μπάσκετ / Euroleague / Επιστρέφει ο Βεζένκοφ, αναμονή για Παπανικολάου

Επιστρέφει ο Βεζένκοφ, αναμονή για Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε περίοδο ανασύνταξης λόγω της διακοπής της Ευρωλίγκας αυτή την εβδομάδα, προετοιμάζοντας την τελική του προσπάθεια στα δέκα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Μετά το φιλικό με την Λάρισα στο πλαίσιο του «bwin Monday Night Against Covid-19», οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ένα ακόμα την προσεχή Δευτέρα (15/2) με το Μεσολόγγι στο ΣΕΦ και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσουν την Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (18/2) για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μία επιπλέον λύση στα χέρια του σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Σάσα Βεζένκοφ έχει σχεδόν αποθεραπευτεί από το αιμάτωμα στο δεξί γόνατο και θα αγωνιστεί κανονικά. Θα αρχίσει προπονήσεις στο 100% την Παρασκευή και έτσι θα καλύψει το χαμένο έδαφος μέχρι το παιχνίδι.

Το θέμα της επιστροφής του Κώστα Παπανικολάου, είναι πιο σύνθετο. Η αποθεραπεία του από τον τραυματισμό στον αυχένα συνεχίζεται, όμως δεν συνδέεται πλέον απόλυτα με το ιατρικό τιμ της ομάδας. Το πρόβλημα είναι νευρολογικό και όχι μόνο ορθοπεδικό και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» και ο παίκτης, περιμένουν το «πράσινο φως» στον διεθνή φόργουορντ για να επιστρέψει. Κάποιες ημέρες που αισθάνεται πολύ καλά, άλλες λιγότερο, όμως όλα δείχνουν πως εκτός απροόπτου, θα γλιτώσει τα… χειρότερα (σ.σ. χειρουργείο).

Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για το πότε θα επιστρέψει στην δράση, καθώς η κατάστασή του παρακολουθείται μέρα με τη μέρα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*