Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό

Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό

Τα παράπονά του για την διαιτησία στο δεύτερο ματς με την Φενέρμπαχτσε εξέφρασε με επίσημο τρόπο στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός Superfoods. Η «πράσινη» ΚΑΕ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην διοργανώτρια αρχή, στην οποία αναφέρεται σε ορισμένες φάσεις.

Στο τριφύλλι έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας και δη περισσότερο για τον Σάσα Πουκλ τον οποίο είχε κατηγορήσει ευθέως μετά το τέλος του δεύτερου ματς με την Φενέρ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τα σφυρίγματά του.

Συγκεκριμένα, στέκονται στην τεχνική ποινή του Κρις Σίνγκλετον μετά το σπρώξιμο στον Πέρο Άντιτς, ενώ αναφέρονται και στις χειρονομίες του Σκοπιανού φόργουορντ της Φενέρ. Παράλληλα, διαμαρτύρονται έντονα και για δύο φάσεις στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η πρώτη είναι για τον μη καταλογισμό φάουλ του Κάλινιτς στον Μπουρούση 55″ πριν από το τέλος, με το σκορ στο 75-76, καθώς και φάουλ του Ντίξον στο Σίνγκλετον, έπειτα από άστοχο σουτ τριών πόντων του Ρίβερς. Φάσεις οι οποίες θεωρούν από τον Παναθηναϊκό πως έκριναν την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν οι δύο φάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*