Home / Stoiximan Super League / Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στον Ατρόμητο ο Ταυλαρίδης

Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στον Ατρόμητο ο Ταυλαρίδης

Επιστρέφει στο Περιστέρι ο Στάθης Ταυλαρίδης!

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του άλλοτε κεντρικού αμυντικού ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας.

Ο 44χρονος είχε αγωνιστεί στο «αστέρι» για 2,5 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και τον Γενάρη του 2015, όταν στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως ο Ταυλαρίδης αφότου τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα ανέλαβε χρέη σκάουτ ταλέντων στην ΑΕΚ για κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ στη συνέχεια είχε κανονικά ρόλο σκάουτερ στην «Ένωση» για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο.

Εκτέλεσε χρέη επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στην ΑΕΛ, αλλά και αθλητικού διευθυντή για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Επιστροφή στο Περιστέρι για τον Στάθη Ταυλαρίδη, αναλαμβάνοντας το πόστο του Επικεφαλής Σκάουτινγκ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, που από σήμερα είναι ο νέος Επικεφαλής Σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης επιστρέφει στην «κυανόλευκη» οικογένεια έπειτα από περίπου 10 χρόνια. Ο πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2012 και παρέμεινε στο Αστέρι μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, καταγράφοντας συνολικά 72 συμμετοχές και επτά γκολ.

Πρόκειται για μία εξέχουσα προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου των τελευταίων χρόνων, έχοντας ως ποδοσφαιριστής στο παλμαρέ του παρουσία και δύο πρωταθλήματα Αγγλίας με την Άρσεναλ, ενώ αποτέλεσε βασικό μέλος της Λιλ και της Σεντ Ετιέν, έχοντας πάνω από 150 παρουσίες στο πρωτάθλημα Γαλλίας.

Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Στάθης Ταυλαρίδης παρέμεινε φυσικά στον χώρο του ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων πτυχίων έχει το «UEFA MIP III (Master for International Players)» και το «UEFA Elite Scout» ενώ γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτέλεσε Αθλητικός Διευθυντής στην ΑΕΛ (2022/23), Επικεφαλής της ομάδας σκάουτινγκ των Ακαδημιών της ΑΕΚ (Μάρτιος 2019 – Ιούλιος 2020) και σκάουτ της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ (Μάρτιος 2021 – Ιούλιος 2022).

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Στάθης Ταυλαρίδης παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα περιβάλλον που για μένα αποτέλεσε μια πραγματική οικογένεια για 2,5 χρόνια. Με τον Ατρόμητο ζήσαμε μερικές μαγικές στιγμές τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ και για αυτόν τον λόγο, χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στο Περιστέρι.

Τώρα, όμως, δεν είναι ώρα για λόγια. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά το φετινό καλοκαίρι και φυσικά στόχος είναι, ο καθένας από τον δικό του ρόλο, να συμβάλλουμε στο να δημιουργηθεί μια ομάδα που ο κόσμος θα χαίρεται να τη βλέπει και θα ικανοποιεί τον Περιστεριώτη φίλαθλο.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή, τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για τον Ατρόμητο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*