Home / Άλλα Σπόρ / Επιβλήθηκε της Πρίμορατς Κότορ στη Νέα Σμύρνη και προκρίθηκε στους «16» τoυ Euro Cup ο Πανιώνιος

Επιβλήθηκε της Πρίμορατς Κότορ στη Νέα Σμύρνη και προκρίθηκε στους «16» τoυ Euro Cup ο Πανιώνιος

Έκαμψε την αντίσταση της Πρίμορατς Κότορ και πήρε τη νίκη με 8-5 στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Αρτάκης ο Πανιώνιος, πανηγυρίζοντας παράλληλα και την πρόκριση στη φάση των «16» του φετινού Euro Cup.

Με μεγαλύτερο «όπλο» του την άριστη αμυντική της λειτουργία, η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τη σημαντικότατη νίκη, έχοντας για πρώτους σκόρερ της τον Γούνα, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα.

Πανιώνιος-Πρίμορατς Κότορ 8-5

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-0, βγάζοντας συνεχόμενες άμυνες στον παίκτη λιγότερο, πριν οι φιλοξενούμενοι βρουν λύσεις επιθετικά, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η ομάδα του Κώστα Δήμου πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 4-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο, και διατήρησε το υπέρ της +2, ενώ στη συνέχεια προηγήθηκε με 7-3, χάρη στις εντυπωσιακές άμυνες και τον τερματοφύλακα, Κώστα Λιμαράκη. Το τελικό 8-5 ήρθε ως… φυσικό επακόλουθο βάσει της εικόνας του αγώνα, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη-πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-1, 0-1.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Ουκρόπινα, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης.

Πρίμορατς Κότορ (Ζόραν Μάσλοβαρ): Κράλι, Μπργκούλιαν, Μάρκοβιτς 2, Γκόπτσεβιτς 1, Μίρσιτς 1, Λάμπε, Περόφ 1, Κάστροπ, Βίτσο, Γιάνοβιτς, Βουκάσοβιτς, Τσέτκοβιτς.

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την πέμπτη ήττα του στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για τον 2ο όμιλο του Euro Cup, χάνοντας με 11-10 στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Χόνβεντ.

Ήδη αποκλεισμένοι οι γηπεδούχοι, το πάλεψαν και ήταν ανταγωνιστικοί, επικράτησαν με επί μέρους σκορ 6-4 στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*