Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Επιβίωσε στη φιλική ματσάρα ο Άρης

Επιβίωσε στη φιλική ματσάρα ο Άρης

Ο Άρης νίκησε σε ένα συναρπαστικό φιλικό 4-3 τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έδειξε σε εκπληκτική κατάσταση από τη μέση και μπροστά, όμως προβλημάτισε στην άμυνα, ενόψει της έναρξης της Super League 1, στοιχεία που έδειξαν και οι Θεσσαλοί.

Οι «κίτρινοι» έφτασαν στο 2-0 με το σουτ του Φαμπιάνο μέσα από την περιοχή στο 20’ και την ατομική προσπάθεια του Μπερτόλιο στο 27’, αφού πήρε την κόντρα από τον Μπαριέντος. Ο Βόλος ισοφάρισε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Πουρίτο στο 43’ μετά το λάθος του Φαμπιάνο και το πλασέ του Μπαρτόλο στο 45’, αφού έκλεψε την μπάλα από τον Φαμπιάνο.

Στο 48’, ο Μπρούνο Γκάμα ανατράπηκε από τον Ρεγκατέν και ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι για το 3-2. Στο 79’, ο 20χρονος Τερζίου ισοφάρισε στην «κοιμώμενη» άμυνα του Άρη. Στο 87’, ο Κούζντρα έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Γκάμα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (76′ Σάκιτς), Φαμπιάνο (81′ Ασλανίδης), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Λούμορ (53’ Γκάνεα), Εντιαγέ (70′ Τζέγκο), Σάσα (85′ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (53’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (70′ Χαΐροβιτς), Μάνος (85′ Ντουάρτε)

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Φερνάντεζ (46’ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ

Μετά το 70’, η 11άδα του Βόλου διαμορφώθηκε ως εξής: Κότνικ, Μπαρτόλο, Γκρίλο, Ριένστρα, Σοάρες, Κούζντρα, Ρεγκατέν (88′ Μεταξάς), Νίνης, Ροσέρο, Τερζίου, Βοϊτκόφσκι

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*